Ο Καιρός

Συστάσεις

"Υπέροχη φιλοξενία και καθαριότητα. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και η περιοχή της Λυγαριάς πολύ όμρφη και κοντά στην πόλη του Ηρακλείου."

- Νίκος Παγωνάκης, Αθήνα

  • Απολαύστε τις διακοπές σας στα ανακαινισμένα δωμάτιά μας.
  • Η ελληνική μας φιλοξενία και η επιμονή μας στην καθαριότητα αποτελούν πρώτο και κύριο μέλημά μας, ώστε να νιώθετε σαν το σπίτι σας και να απολαύσετε τη διαμονή σας.
  • Διαθέτουμε 4 στούντιο και 2 διαμερίσματα.
  • Τα δωμάτιά μας είναι κλιματιζόμενα και έχουν δάπεδο από πλακάκια/μάρμαρο και μοντέρνα επίπλωση.
  • Παρέχουν μικρή κουζίνα με ψυγείο, τραπέζι φαγητού, καφετιέρα και μαγειρικές εστίες, ιδιωτικό μπάνιο με ντους, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης καθώς και ασύρματη δωρεάν σύνδεση internet.

Κάντε την κράτησή σας σε εμάς και επωφεληθείτε από την ιδιαίτερη γεωγραφική θέση της περιοχής μας. Η Λυγαριά απέχει 18 χλμ από την πόλη του Ηρακλείου και 61 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου. Σε απόσταση μόλις 2χλμ βρίσκεται η παραλία της Αγίας Πελαγίας. Επίσης, είναι εύκολη και γρήγορη η πρόσβαση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», το οποίο απέχει 23 χλμ.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Sights and Activities

Απολαύστε τις διακοπές σας στα ανακαινισμένα δωμάτιά μας. Η ελληνική φιλοξενία και η επιμονή μας στην καθαριότητα αποτελούν πρώτο και κύριο μέλημά μας...

About Us

Τα Dora Apartments είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στη Λυγαριά, στο Ηράκλειο Κρήτης...

Where are we?

Τα Dora's Apartments βρίσκονται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την παραλία. Ο κόλπος της Λυγαριάς είναι κλειστός και προστατεύεται από τους ανέμους...